followers

Saturday, March 6, 2010

my siblings

adik bongsu kami, ahmad fadli dan isterinya shuhadakakak sulung saya, normazmi

dah lama saya memdiamkan diri, yang utamanya kesibukan tugasan seharian, walaupun sempat juga jengok2 entri rakan-rakan.

saya ada enam orang adik beradik , 5 perempuan dan seorang laki2. sampai juga niat allahyarhamah emak saya dulu yang ingin sangat anak lelaki. adik bongsu kami laki2.

yang sulung, normazmi, seorang suri rumah sepenuh masa. tinggal di kampung bangau parit temerloh bersama keluarganya. anak-anak semuanya dah berkeluarga.

adik ahmad fadli ni baru lebih kurang 2 tahun bekerja di ilp kuantan. isterinya bertugas sebagai seorang guru di sebuah sekolah menengah, juga di kuantan.

semoga mereka semua berbahagia dunia akhirat.

adik beradik lain saya akan update kemudian.

6 comments:

 1. salam rodong..
  terima kasih kongsi citer family ni..
  boleh lah kenal-kenal..moga sejahtera semua kita..

  ReplyDelete
 2. salam da. seronok ada adik beradik ramai tambah2 yg sepakat. mak cik hanya ada 4 orang adik beradik . kalau bertemu jarang2 riuh jugalah.

  ReplyDelete
 3. kalo berkumpul reramai mesti sronok kan

  ReplyDelete
 4. Salam Kak...macam hubby saya,dia sorang je lelaki.
  adik beradik ramai...tapi bila dah dewasa masing2 kerja jauh-jauh,bila rindu,hanya telefon sebagai penghubung selain sesiapa yang ada cuti pakat2 jumpa

  ReplyDelete
 5. salam zulkbo,
  ya lah, tak kenal maka tak tau siapa.terima kasih selalu jengok2 saya ni.

  salam makcik dan pakcik,
  sekarang masing-masing dah berkeluarga, banyak buat hal sendirilah. susah juga nak jumpa. kalau ada kenduri dan hari raya barulah berkumpul.itupun tak ada yang tinggal jauh. semuanya di pahang je.

  salam maiyah,
  memang seronok, ada yang dah ada cucu. seronok juga main dengan budak2 ni.

  salam qaseh masyitah,
  ya... memamglah begitu.kadang2 teringat juga ke adik beradik ni. tapi dia sibuk kita pun sibuk. telefon dgn message ajelah.

  ReplyDelete